Bűvölet – Az örökség (2020)

Kategóriák: Dráma, Fantasy, Horror
Eredeti cím: The Craft: Legacy

Leírás:

Hannah világa felfordul. Az anyja férjhez megy, és ők beköltöznek az új apuka hatalmas házába, három fia mellé. Az új suliban mindenki bunkó. Csak három fura csaj fogadja be Hannah-t: szükségük van ugyanis egy negyedikre boszorkányos, a túlvilágot megidéző játékukhoz. Csak azt nem tudják, hogy Hannah különleges képességekkel rendelkezik, és amikor vele egészül ki a rituális kör, csakugyan megtörténik a csoda – de gonosz erők szabadulnak el tőle. És egyre furcsább dolgok történnek a gimiben, meg otthon – ahol szintén fény derül néhány sötét titokra… A gonosz mindenütt ott volt, és most a lányoknak kell szembenézniük vele.

A Blumhouse az elmúlt évtized legmenőbb horrorjait, az Insidious-, A bűn éjszakája-, a Parajelenségek-, a Halloween-sorozatot, a Szétörve és a Boldog halálnapot című filmet gyártotta. Ezúttal azonban újra hangolta a műfajt: most négy csaj a történet főhőse, és a misztikus események az ő középsulis világukban jelennek meg.

Rendező: Zoe Lister-Jones
Szereplők:
Cailee Spaeny, Zoey Luna, Gideon Adlon, Lovie Simone, David Duchovny, Michelle Monaghan, Nicholas Galitzine, Julian Grey, Charles Vandervaart, Donald MacLean Jr., Fairuza Balk, Hannah Gordon, Chris Tomassetti, Kris Siddiqi, James Madge, Victor Chiu, Devin Cecchetto, Debbie Fan, Heath V. Salazar, Eddie Max Huband, Mike Dara, Owen Szabo

Beküldött linkek megtekintése:


Indítás most! 1

Indítás most! 2

Indítás most! 3


Az első digitális pénz amit a telefonodon bányászhatsz

Csatlakozz Te is a Pi gyűjtők táborához!

meghívókód: bepoyyy
Kattints a képre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Jogi nyilatkozat | Copyright: 2016-2021 Moziclub DMCA.

FEL ↑