Általános Felhasználási Feltételek

Általános Felhasználási Feltételek

 

A moziclub.eu (továbbiakban: Üzemeltető) létrejöttének célja egy szabad közösség összefogása. Jelen Felhasználási feltételek jelentik az Üzemeltető és Ön (továbbiakban: felhasználó) létrejött szerződést, mely tartalma és elfogadása jelenti az ingyenes, regisztrációhoz kötött szolgáltatások (továbbiakban: szolgáltatás) igénybevételének feltételeit. A szerződés tartalmazza a weboldal használatával, igénybevételével kapcsolatos szabályokat is, melyeket kérünk figyelmesen olvasson el! A szolgáltatást csak akkor veheti igénybe a felhasználó, ha elolvassa a szerződés minden pontját, és elfogadja azokat.
Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen szerződést bármikor, előzetes bejelentés nélkül szabadon módosíthassa. A továbbra is igénybe vett szolgáltatás az szerződés automatikus elfogadását jelenti.
Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében az Üzemeltető teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmakat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Regisztráció

A moziclub.eu oldalait bárki szabadon böngészheti (“Regisztráció jelenleg nincs”)

Az, hogy a felhasználó használja a weboldalt, a moziclub.eu nem vonható felelősségre a szolgáltatás használatából bekövetkezett esetleges károsodásáért, megsemmisüléséért, ill. sérülésért. Továbbá nem vonható felelősségre a szolgáltatás elérhetetlenségért sem.

Felhasználók által közzétett tartalmak

Az Üzemeltető fenntartja a jogot a felhasználók által beküldött tartalmak (hozzászólások, feltöltések, témák, visszajelzések, stb…) bármilyen célú felhasználására és eltávolítására.

A felelősség kizárása

A moziclub.eu nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. Jelen weboldal használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. A moziclub.eu nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. A moziclub.eu kizár minden felelősséget, amely a program letöltéséből, esetleges hibájából, illetve az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be.
A moziclub.eu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldalon, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a moziclub.eu kifejezetten kizárja.
A moziclub.eu nem vállal semmilyen felelősséget az oldalon lévő felhasználók által megosztott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatosan. Aki az oldalon keresztül bármilyen hivatkozást, információt vagy egyéb tartalmat oszt meg, kijelenti, hogy az általa megosztott tartalom megosztására engedélye van és minden esetben jogszerűen jár el.

Kizárt látogatók

Ha Ön tagja bármely szervezetnek, mely az oldalról üzleti szintű adatgyűjtést kíván végezni, az oldal megtekintéséhez az üzemeltető nem járul hozzá.

Kitiltás

A weboldalon bizonyos funkciók regisztráció nélkül vehetők igénybe. Az igénybe vett funkciók nem megfelelő használata az oldalról való IP Cím alapú kitiltást von maga után (SPAM, trágár, másokra nézve sértő beszédmód alkalmazása, egyéb a Netikett szabályait sértő magaviselet).

Adatvédelem

A hozzászólás során szükséges igazi, létező, élő e-mail cím megadása! A regisztrációkor eltároljuk a felhasználók IP Címét, E-mail címét, melyeket a személyességi jogok értelmében semmilyen körülmények között nem adjuk harmadik fél számára, viszont fenntartjuk a jogot ezen adatok statisztika jellegű felhasználására.

Filmekkel, videókkal és linkekkel kapcsolatos jogi nyilatkozat

Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat. Minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein találhatóak, melyek helyét az oldalra regisztált felhasználók megjelölik és kategorizálják. Az üzemeltető nem ismeri azok részletes tartalmát, így nem tud semmilyen felelősséget vállalni értük. A oldalon keresztül esetlegesen elérhető, más szolgáltatóknál tárolt filmek és audiovizuális tartalmak jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmakat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Bármilyen egyéb felmerülő probléma esetén ide kattintva veheti fel velünk a kapcsolatot.

Jogi nyilatkozat | Copyright: 2016-2022 Moziclub DMCA.

FEL ↑